Konsulter inom försvar

Stockholm
Application deadline: 2023-11-30

Tänk dig att du ska köpa in nya jaktflygplan. Hur många extra motorer, landningsställ, skevroder och högkänsliga instrument krävs för att hålla flygplansflottan i luften? Går det att förutse när någonting går sönder? Kan du beräkna hur många reservdelar du behöver ha på lagret för att hålla planen i luften? Och hur mycket pengar kan du spara genom att tänka rätt från början? 

Välkommen till Systecons värld. Vi är ett ledande konsult- och mjukvaruföretag med tjänster och verktyg inom Life Cycle Management. Vi hjälper våra kunder att hitta den optimala balansen mellan tillgänglighet, kostnadsbesparing och effektivitet. Vår egenutvecklade mjukvara Opus Suite används av hundratals företag över hela världen för att nå högre produktivitet, lägre kostnader och bättre lönsamhet.

Flyg mot framtiden

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och vill komma i kontakt med dig, som precis som oss, brinner för att bidra till samhällsnytta inom kollektivtrafik, försvar och räddningstjänst. Vi rekryterar fortlöpande utifrån de behov som finns hos våra kunder. Välkommen att följa med oss mot högre höjder!

Din roll

Som konsult hos oss kommer du att arbeta brett med allt från upphandling och utveckling till drift- och underhållsfrågor för att hjälpa våra uppdragsgivare att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna. Det kan handla om att:

  • Leda projekt inom driftsäkerhet eller underhållsutveckling.
  • Vara kravställare i upphandlingar och vägleda kunden i rätt val av produkt.
  • Utveckla arbetssätt och stödsystem för militära system.
  • Analysera och dimensionera behov för underhåll och resurser.
  • Bearbeta och hantera data kring materiel, drift och underhåll.
  • Identifiera kostnadsdrivare och flaskhalsar hos kunden.

Din profil

Vi tror att du redan har några års erfarenhet av teknikprojekt, gärna i en konsultroll och du har tidigare arbetat med driftsäkerhet och Life Cycle Management alternativt med modellering och simulering. Det är meriterande om du har erfarenhet av större upphandlingsprojekt, i synnerhet inom försvar.

Som person tycker du om att skapa, forma och utveckla kundrelationer. Du brinner för kopplingen mellan data, analys och affärsmål och resonerar dig gärna fram till rätt lösningar i samråd med kollegor och kunder.

Din ansökan 

Skicka in din ansökan med CV bifogat. För frågor om våra roller och framtida möjligheter hos oss är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Anders Carlsson, se kontaktuppgifter nedan.

Vi hanterar ansökningar löpande. Placering är på vårt huvudkontor i Stockholm.

Contact person

Anders Carlsson

anders.carlsson@systecon.se

+46 76 526 26 69

The application deadline has passed and the application for this position is now closed