Konsulter inom transport & järnväg

Stockholm

Tänk dig att du fått i uppdrag att bygga en höghastighetsjärnväg mellan Stockholm och Göteborg. Inom några år ska medborgarna kunna färdas mellan Sveriges framsida och baksida på knappt två timmar. Men vad krävs egentligen för att visionen ska bli verklighet? Vilken typ av tunnel och spårväxel ger bäst punktlighet? Hur många reservdelar behövs på underhållsbaserna? Vilken redundans krävs för alla kritiska system? Och framförallt; hur många miljarder kronor kommer du att kunna spara genom att tänka rätt från början? 

Välkommen till Systecons värld. Vi är ett ledande konsult- och mjukvaruföretag med tjänster och verktyg inom Life Cycle Management. Vi hjälper våra kunder att hitta den optimala balansen mellan tillgänglighet, kostnadsbesparing och effektivitet. Vår egenutvecklade mjukvara Opus Suite används av hundratals företag över hela världen för att nå högre produktivitet, lägre kostnader och bättre lönsamhet. 

Kör mot framtiden

Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och vill komma i kontakt med dig, som precis som oss, brinner för att bidra till samhällsnytta inom kollektivtrafik, försvar och räddningstjänst. Vi rekryterar fortlöpande utifrån de behov som finns hos våra kunder. Välkommen att följa med oss mot högre höjder!


Din roll 

Som konsult hos oss kommer du att arbeta brett med allt från upphandling och utveckling till drift- och underhållsfrågor för att hjälpa våra uppdragsgivare att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna. 

Det kan handla om att: 

 • Leda projekt inom driftsäkerhet eller underhållsutveckling. 
 • Vara kravställare i upphandlingar och vägleda kunden i rätt val av produkt och lösning. 
 • Utveckla arbetssätt och processer för en mer kostnadseffektiv förvaltning av tekniska system. 
 • Analysera och dimensionera behov för underhåll och resurser. 
 • Identifiera kostnadsdrivare och flaskhalsar hos kunden. 

Din profil 

Vi tror att du redan har några års erfarenhet av teknikprojekt, gärna i en konsultroll där du tidigare har lett projektteam. Kanske har du jobbat med driftsäkerhet och Life Cycle Management alternativt med modellering och simulering. Det är meriterande om du har erfarenhet av större upphandlingsprojekt, i synnerhet inom järnväg. 

Som person tycker du om att skapa, forma och utveckla kundrelationer. Du brinner för kopplingen mellan data, analys och affärsmål och resonerar dig gärna fram till rätt lösningar i samråd med kollegor och kunder. 

Din ansökan 

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Har du inte dina handlingar tillgängliga just nu, kan du registrera en ansökan via mobilen med din LinkedIn-profil. För frågor om våra roller och framtida möjligheter hos oss är du varmt välkommen att kontakta ansvarig chef Johannes Hjerdt, se kontaktuppgifter nedan.


Vi hanterar alla ansökningar löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Placering är på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. 

Contact person

Johannes Hjerdt

johannes.hjerdt@systecon.se

+46 70 548 20 18

Thank you for your application! Application submit failed, please try again Apply quick and easy

Please provide your first name.
Please provide your last name.
Please provide a valid e-mail.
Please provide your phone number.
Drop your picture here or click
Click here to upload your document
Please provide at least one document (ex CV, letter, grades)
   The file size cannot exceed 50 MB
   Please send the documents in PDF or Word format.
   Please approve the Privacy Policy.

    

   5 %